Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Online Masterclass "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard"

Buitenrijden en wandelen met een paard vind ik een van de meest fantastische dingen om te doen. Samen genieten van de natuur, de vergezichten en elkaar. DE manier om even alle spanning achter je te laten.

Alleen zijn niet alle paarden even enthousiast om van stal weg te gaan. En sommige paarden doen dat wel, maar gaan onderweg gekke dingen doen waardoor je allesbehalve ontspannen terugkeert. Het kan ook zijn dat jij je zelf niet helemaal veilig voelt op je paard omdat er in het verleden onderweg iets gebeurd is. Allemaal logische redenen om je buitenrijdroom voor je uit te schuiven.

In de Online Masterclass "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard" vertel ik alles over waarom buitenritten en wandelingen niet voor elk paard en voor elke amazone of ruiter even makkelijk zijn. Uiteraard ga ik ook in op wat je daaraan kunt doen.

Er zijn 5 factoren die van jouw buitenrit een feestje of een flop kunnen maken:
  1. het basis spanningsniveau van je paard;
  2. hoe je paard omgaat met spannende situaties, dingen en dieren;
  3. hoe makkelijk je paard van zijn erf of maatjes vandaan gaat;
  4. jouw basis spanningsniveau;
  5. hoe jij reageert als je paard iets spannend vindt.
Als je paard of jij op een van deze punten een dikke onvoldoende scoort, dan raad ik je aan om daar eerst mee aan de slag te gaan. In de Online Masterclass "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard" zal ik op elk van de 5 factoren ingaan en je tips geven om jullie eerste stappen te zetten op weg naar ontspannen buitenritten en wandelingen.

Reacties van deelnemers aan de vorige online masterclasses over dit onderwerp:

Willem: "28/04/20 webinar ontspannen buiten rijden gevolgd. Duidelijk en overzichtelijk. Buitenritten zijn ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden. Top!"

Shanna: "Webinar gevolgd van Hester. Zeer duidelijk verhaal. Geeft me handvatten voor het ontspannen buitenrijden. Veel inzicht gekregen in het gedrag bij mijn paard. En hoe ik dit kan oplossen. Ze kwam op mij over als een kundig en prettig persoon."

Monique: "Ik ken Hester al een tijdje, wat een leuk en oprecht mens! Ik geniet altijd van haar humoristische plaatjes, en van haar mooie verhalen over buitenrijden en -wandelen. Toen ik zag dat ze daar een masterclass over ging geven, heb ik me dus aangemeld. Ik weet al veel van trainingspsychologie, het managen van spanning, etc, maar toch was deze masterclass zeker verhelderend. Een mooi, compleet en duidelijk verhaal, waar alles eens goed op een rijtje wordt gezet. Ik heb er ook weer nieuwe inzichten uit gehaald: ik ga meer aan de slag met 'heen en terug', en ga zeker de handige checklist invullen die we erbij kregen! Ik ben ervan overtuigd dat dit Destiny en mij gaat helpen om met steeds meer ontspanning samen op stap te gaan."


Reserveer nu jouw plek, want er zijn er slechts 25, zodat iedereen de vragen kan stellen die haar/hem bezighouden.

Nadat je de investering in jou en je paard hebt voldaan, ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Je kunt de Online Masterclass nog 7 dagen (opnieuw) bekijken na de live uitzending. Wanneer je wil en hoe vaak je maar wil.

Ik kijk ernaar uit om ook jou online te ontmoeten om het over mijn favoriete onderwerp te hebben! Tot gauw!

Hartelijke groet,
Hester Stasse, Very Important Horse - Meer plezier, ontspanning en vrijheid met paarden
Presentatie door
Hester Stasse

Duur
180 minuten

Beste browser
Je kunt de online masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon, maar mogelijk zijn de dia's die ik laat zien op je telefoon wat aan de kleine kant. Google Chrome werkt het beste als browser.

Let op:
Mocht de masterclass vol zijn en zou je graag mee willen doen, stuur me een berichtje via hester@veryimportanthorse.com, dan prik ik een extra datum.

Deel deze online masterclass